{ Skincare Review } Apă de trandafiri de la Adams


Apa de trandafiri a fost folosită încă din antichitate pentru îngrijirea tenului și încă este foarte apreciată și în zilele noastre.Personal, am folosit ape de trandafiri de la multe branduri dar preferata mea rămâne cea de la Mayam ( i-am făcut un review AICI și o puteți găsi în magazinul Elemental AICI ) și pe al doilea loc este apa de trandafiri de la Adams. ( o puteți găsi AICI )

Apa de trandafiri este recomandată pentru pielea uscată, deshidratată, buzele uscate, crăpate și scalpul iritat
Se poate folosi în loc de apă termală, în loc de loțiune tonică sau după loțiune tonică. Eu o folosesc seara, după ce am folosit ca demachiant balm pe bază de ulei, exfoliant și apă termală, dimineața, după exfoliant și pe pacursul zilei ( asta în zilele libere, adică foarte rar haha ) pentru a-mi împrospăta tenul. De asemenea, o dată pe săptămână, cu ajutorul unei dischete, aplic pe scalp, imediat după spălare, pentru a calma micile iritații.

Singura diferență între apa de trandafiri de la Mayam și aceasta de la Adams e că ultima are un miros mult mai subtil, care nu persistă. 

Sticluța pe care o folosesc eu are 100 de ml dar se găsește și la 50 de ml, cu pulverizator Mi-ar fi plăcut totuși să aibă pulverizator și cea de 100 ml pentru că mi-ar fi mult mai ușor la aplicare.
O sticlă de apă de trandafiri mă ajunge 2 luni de zile, în condițiile în care o folosesc de 2 ori în fiecare zi pe ten și încă o dată pe săptămână, în fiecare săptămână pe scalp. Eu zic că este destul de rezonabil. Prețul este în jur de 19 lei și, de obicei, o achiziționez din magazinul BebeTei.


Recomand tuturor apa de trandafir, datorită beneficiilor sale multiple și datorită faptului că este potrivită pentru toate tipurile de ten.

0 comments