Energie verde cu Restart Energy


Este în mâinile noastre decizia prin care ne putem facem viața mai bună. Atât pentru noi, cât și pentru cei din jur. 


Restart Energy, ca parte a Armand Group, prezent pe piața de energie regenerabilă încă din anul 2009, este o companie determinată să aducă o schimbare substanțială în furnizarea energiei electrice și a gazelor naturale în România. 

Esti pregătit pentru o nouă experiență de furnizare?

Compania dorește să permită tuturor românilor un acces transparent la energie verde - să ajute oamenii să scape de birocrația inutilă, de modurile învechite și greoaie de a contoriza și raporta consumul de energie electrică și să îi ajute să plătească mai puțin pentru aceasta. Restart Energy oferă energie ieftină și verde, contorizare wireless, posibilitatea de a vedea consumul în timp real pe telefon și birocrație zero.

De asemenea, este primul furnizor online de energie și gaz natural din România. Daca înainte nu aveam dreptul să ne alegem furnizorul de energie electrică și gaz, ci eram obligați prin lege să achiziționăm doar de la Furnizorii de Ultima Instanță, odată cu liberalizarea pieței de energie și gaz, avem posibilitatea alegerii furnizorului de la care să achiziționăm energia și gazul.

Cu Restart Energy schimbarea furnizorului de energie și gaz, se poate realiza rapid, atât offline, cât și online, fără instalare și fără costuri suplimentare.


Oferta furnizorului de energie și gaz Restart Energy presupune și posibilitatea de plată a facturii online, ușor și rapid, fără să vii nevoit să accesezi contul tău de client - introduci datele și plătești.

Printre beneficiile schimbării furnizorului de energie și gaz, s-ar regăsi:

1. Prețuri mai mici.
2. Instalația de electricitate și gaz rămâne aceeași.
3. Schimbarea furnizorului este complet gratuită
4. Customer care cu multiple canale de contactare: TelVerde gratuit, Whatsapp, Facebook Messenger, Chat online și numere de urgență disponibile 24h.
5. Dacă există probleme la rețeaua de distribuți îi poți suna 24h din 24 pentru a intermedia problema între tine și firma de distribuție.
6. Garanția de satisfacție este asigurată: contractul tău de furnizare îți dă libertatea de a te răzgândi oricând, fără să dai explicații.
7. Servicii de asistență la rețeaua de electricitate și gaz natural prin parteneri autorizați cu 25% reducere.
8. Partener Lyoness - primești Cashback și shopping points cu plata fiecărei facturi.

Energie verde, vie


Foarte des credem că e nevoie de un efort imens pentru a face un lucru bun pentru lumea din jurul nostru. Credem că un rezultat mare necesită un efort pe măsură. Dar adevărul este că zilnic, putem face lumea un loc mai bun, măcar puțin câte puțin, fără a depune nici un efort în plus.
Astfel că, printr-o simplă decizie de a-ți schimba furnizorul de energie, de fiecare dată când vei aprinde lumina, deschide frigiderul sau vei porni un aparat electric, te vei putea bucura știind că nu ai ales să participi și tu la deteriorarea planetei noastre.
Planeta este foarte importantă pentru viitorul fiecăruia dintre noi. La fel cred și oamenii de la Restart Energy, care au făcut ce au știut mai bine, pentru a veni în ajutor - au pus la dispoziția celor care iși doresc un viitor mai bun, sustenabil, un abonament la energie cu totul special, bazat 100% pe energie regenerabilă.

Astăzi este și ultima zi a campaniei “EȘTI PREGĂTIT PENTRU O NOUĂ EXPERIENȚĂ DE FURNIZARE?” Toți utilizatorii care optează pentru schimbarea furnizorului de energie sau gaz primesc gratuit un set de 3 becuri cu LED și participă automat la tragerea la sorți pentru un telefon iPhone7.

0 comments