Baterie de unică folosință UNICA - ABC Tech


Accesoriul meu preferat din geantă? Bateria externa - astfel pot fi sigură că mă pot bucura de priveliști și că nu am să rămân fără baterie în cele mai frumoase momente.


De câte ori nu ai rămas fără baterie la telefon și nimeni nu avea să îți dea un cablu sau nu aveai o priză lângă tine ca să-ți poți încărca? Mie mi s-a întâmplat în trecut de prea multe ori - de aceea am învățat să am mereu cu mine o baterie externă reîncărcabilă.
Dar de curând am descoperit ceva și mai tare: bateria externă Unica de urgență de la ABC Tech.

BC Tech este un brand născut din dorința de a aduce soluții high-tech pentru lumea modernă. Au o gamă diversificată de gadgeturi și accesorii premium, universale, realizate cu o deosebită atenție asupra detaliilor. Gadget-urile lor sunt foarte practice, accesibile și de nelipsit. ABC Tech este cel mai simplu mod de a ramane conectat. 

Bateria externă de unică folosință te ajută să îți reîncarci rapid smartphone-ul. Este disponibilă în două modele, cu mufă micro USB și pentru iPhone.
Eu am testat varianta cu micro USB și am folosit-o pentru un telefon Samsung Galaxy J5 SM-J500FN.


Bateria dispune de o capacitate de 1000 mAh și un conector Micro-USB, fiind astfel compatibilă compatibilă cu o gamă variată de dispozitive. Este foarte simplu de folosit, tot ce trebuie să faci este să scoți bateria din ambalaj și să o conectezi la smartphone, iar încărcarea se va realiza rapid. Bateria are un capac de protecție pentru conector și o piedică pe care trebuie să o îndepărtezi înainte de utilizare. Așa cum îi spune și numele, bateria Unica poate oferi o singura încărcare, fiind astfel potrivită pentru o singura utilizare - doar dacă o folosești pentru mai multe încărcări dar foarte scurte. Nu e nevoie sa o încarci înainte și nu ai nevoie nici de cablu.


De asemenea, Bateria Abc Tech dispune de certificare ROHS ( Directiva privind restricțiile privind substanțele periculoase în echipamentele electrice și electronice ) si este 100% reciclabilă. 

Ce îmi mai place la această baterie este design-ul compact, mic și ușor care încape cu succes în orice geantă (oricât de mică ar fi aceasta) - astfel, este un accesoriu pe care îl pot avea mereu la îndemână.


Nu o arunca după utilizare - o poți recicla ducând-o la unul dintre punctele de colectare Buy-Back și vei primi în schimb și un cadou!


0 comments