Review: Șampon și cremă de păr - VivaNaturaSunt într-o misiune să găsesc produsele de păr perfecte. Astazi am decis să vă povestesc despre unele dintre preferatele mele, pe care le-am descoperit de curând

Deoarece am, de câșiva ani, părul realizat în stil "ombre", mă găsesc constant într-o bătălie pentru a-mi păstra părul în stare bună. Îmi place felul în care arată părul meu când are și blond în el, dar necesită mult mai mult îngrijire.

VivaNatura este un brand românesc, care produce produse de îngrijire naturale, vegane și netestate pe animale. Brandul urmărește să nu facă compromisuri, astfel încât produsele lor să fie cât mai naturale, eficiente și din materii prime de cea mai bună calitate. Pune în aplicare principii tradiționale, cum sunt informațiile din medicina tradițională românească și medicina ayurvedică, precum și mijloace și tehnologii noi de prelucrare, care urmăresc să păstreze intacte proprietățile plantelor și altor substanțe naturale folosite.De când am început să folosesc șamponul Vivanatura pentru părul normal și gras și crema de păr cu extracte naturale și petrol, au devenit esențiale în rutina mea de îngrijire a părului.
Produsele sunt proiectate special pentru a proteja, restaura și hrăni părul normal sau gras , cu tendinte de cădere. Formulele sunt vegane 100% și sunt făcute cu extracte naturale de plante naturale provenite din surse naturale și fără absolut nici un "nasties", ceea ce te faci să le apreciezi și mai mult.Șamponul pentru păr normal și gras este minunat, conține lămâie și argan care îngrijesc firul de păr și îl curăță fără să îl usuce. 
Este  98,9% natural și de origine naturală, realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile îngredientelor naturale. 
Mirosul este unul destul de intens de plante, textura este lichidă și nu face multă spumă. Pentru a curăța foarte bine atât părul cât și scalpul, trebuie aplicat de 2 ori.Având părul decolorat la vârfuri, am observat cât de uscat și fragil îmi simt părul și cum de multe ori cade într-o cantitate prea mare - așa că îmi place să folosesc ceva de genul unei creme, precum Crema de păr cu extracte naturale și petrol pentru a calma firele rebele, oferi energie, vitalitate și ajuta împotriva căderii.

Crema are efecte deosebite datorită componenței complexe de extracte din plante (mesteacăn, tătăneasă, brusture, urzică), uleiuri naturale (de măsline, ricin, germeni de grâu, nuci) şi o fracţie specială obţinută din petrol, care acționează sinergic pentru a întări și hrăni firul de păr. În Romania valoarea terapeutică a petrolului asupra părului este cunoscută din timpuri străvechi, iar acum asistăm la o revalorificare a tratamentelor tradiționale, pe baze noi, științifice. 

Crema chiar este eficientă, am observat că părul a devenit mai rezistent, mai strălucitor și nu cade atât de mult. Trebuie aplicată pe păr înainte de șamponare și folosită ca un tratament, o dată sau de două ori pe săptămână, după care este bine să se rărească intervalul sau să se facă o pauză.

Produsele sunt procesate la rece, fără parabeni.

Puteți găsi produsele VivaNatura pe magazin online Vegis. pe care vi-l recomand cu mare drag - găsiți multe produse naturale, vegane și netestate pe animale.

0 comments